Massagestenen

Gepubliceerd jan. 04, 22
6 min read

Thai Massage Maastricht

Voordat ik ga masseren, zal ik altijd eerst contact maken door even mijn handen op bijvoorbeeld de rug te plaatsen, want de eerste aanraking is belangrijk. De massage begint met het inmasseren van het lichaamsdeel met warme olie en nodigt de huid uit om te ontspannen en zorgt ervoor dat je je aandacht op je lichaam richt.

Tijdens de ontspanningsmassage gebruik ik voornamelijk effleurages (strijkingen) deze wissel ik af met knedingen en fricties. De lichaamsdelen die ik niet masseer houd ik warm onder een zachte doek. Na de massage mag je even rustig blijven liggen onder het doek. Het is heerlijk dan nog even na te genieten (massagesalon maastricht).

Massage In Maastricht

Het is belangrijk na de massage veel water te drinken. Het water helpt het lichaam om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Je zult je daardoor nog fitter voelen. Een massage goed is voor je gezondheid! Ik kan je zeker van harte adviseren, doe het met een bepaalde regelmaat. Een massage doet namelijk zoveel meer! Een massage: vermindert stress stimuleert het geluksgevoel verhoogt je weerstand stimuleert de doorbloeding verwijdert afvalstoffen verbetert je slaap geeft je energie werkt preventief laat je weer tot jezelf komen maakt je bewuster van je eigen lichaam schouder- of nek klachten verminderen stijve spieren worden soepeler Kortom; door een massage kom je tot jezelf en krijg je weer contact met je lichaam en je geest verruimt.

Iedereen heeft af en toe een time out nodig (Ontspanningsmassage Maastricht - Bedrijvengids). Een ontspannings massage van Praktijk vanuit het hart is dan een goede optie. Tevens heeft een massage veel voordelen, het verbeterd je gezondheid en hersteld je balans. Het gezegde: gezond worden en blijven dankzij massage is zeker niet uit de lucht gegrepen.

Relax Sport Maastricht

Massagepraktijk Maastricht - Maastricht, NetherlandsMassage Maastricht

Ook kan je volledige lichaam ontspannen en relaxen, waardoor ook je humeur vanzelf beter wordt. Veel mensen zien een massage echter als pure luxe. Dat is jammer, want massage is juist heel gezond? De voordelen van een regelmatige massage zijn: Vermindering van stress Lichaam en geest komen tot rust Je weerstand verhoogt Maakt je bewust van je eigen lichaam Stimuleert de doorbloeding Stimuleert het zenuwstelsel Vermindert lichamelijke klachten Het geeft meer energie Massage werkt preventief Laat je weer tot jezelf komen Kwaliteit van slaap verbetert Je humeur verbetert Vermoeide spieren herstellen sneller Hoe ontspannen een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan.

Massagetherapie, wat is dat? En wat is het verschil met een ontspanningsmassage. Dat is wat klanten soms vragen - massagepraktijk beginnen. In het kort: een ontspanningsmassage heeft als doel “jouw lichaam en geest ontspannen” en massagetherapie heeft als doel “een antwoord geven op jouw hulpvraag”. Toch merk ik dat de meeste klanten iets meer uitleg nodig hebben - Intuitieve massage in Maastricht.

Massage Maastricht Centrum

In deze blog leg ik uit wat het verschil is tussen een ontspanningsmassage en massagetherapie bij Be massage. Bij een ontspanningsmassage is het belangrijkste, de naam zegt het al, de ontspanning - wat is een ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is ervoor bedoeld dat jouw lichaam en geest tot rust komen en zich kunnen herstellen. Vaak gebeurt het dat mensen tussen waken en slapen geraken; oftewel een lichte slaap.

Het “voelen” van het lichaam ofwel het lichaamsbewustzijn kan daarbij worden aangesproken, maar dat is geen doel op zich. Ook kan het gebeuren dat lichamelijke klachten verminderen door de massage of dat emoties vrijkomen en daardoor opluchting ontstaat. Als dat gebeurt kan dat een heerlijke bijkomstigheid zijn. Waar een ontspanningsmassage gericht is op de ontspanning, is de massagetherapie gericht op bewustwording.

Sport En Ontspanningsmassage Maastricht

Met massagetherapie wordt je uitgenodigd om te voelen en te ervaren in het moment. We onderzoeken wat jouw lichaam te vertellen heeft. Massagetherapie start met een meer uitgebreide intake dan bij een ontspanningsmassage. De hulpvraag staat centraal bij massagetherapie. Ik vraag een proactieve bijdrage van jou gedurende de sessie(s). Er is een samenwerking tussen cliënt en therapeut zodat de juiste snaren bespeeld kunnen worden.

Ontspanningsmassage Maastricht - BedrijvengidsRelax Maastricht

Je bent bereid om de ontdekkingstocht aan te gaan, ook al is dat niet altijd even makkelijk. Een hulpvraag kan heel divers zijn. Het kan gaan over het verminderen van lichamelijke klachten, het ervaren van minder stress, meer energie of kracht willen ervaren of juist meer ruimte of flexibiliteit willen creëren.

Ontspanningsmassage Maastricht - Massage Tips

Misschien vind je het lastig om persoonlijke grenzen aan te geven en wil je daarmee aan de slag. Al met al, een hulpvraag kan heel divers zijn. Soms is er maar één sessie nodig, bijvoorbeeld als er sprake is van een puur lichamelijke klacht - gezichtsmassage technieken. Bij een meer uitgebreide hulpvraag adviseer ik meestal meerdere sessies.

Je kent wel dat gevoel. Je voelt je soms opgejaagd, je bent druk. Je hebt een drukke baan en als je thuis komt heb je eigenlijk geen tijd om een moment rust te nemen. Iedereen heeft het druk en alles moet meteen af. Juist dat is het moment dat je even aan jezelf moet denken.

Massagesalon Limburg

Massagepraktijk Maastricht - Maastricht, NetherlandsMassagepraktijk Beginnen

Ik heb hier de oplossing voor, juist omdat ik bij je thuis kan komen masseren (ook in de avonden) is dit ideaal, zo kan je er toch even snel tussenuit en een moment van ontspanning nemen. wat is een ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen die men kent in de welness en ondertussen al duizenden jaren oud.

Het is een zachte en rustige variant van masseren door middel van strijkingen. Hier worden geen vast zittende delen los gemasseerd. Waarom zou je dan toch deze massage nemen ? De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. De meerderheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen.

Maastricht Massage

Een ontspannings massage kan natuurlijk ook zonder klachten worden gedaan, gewoon omdat het lekker en ontspannend is. Even alle stres los laten en vergeten dat je een druk leven hebt. Want iedereen moet zo nu en dan eens even ontspannen om de dag erna weer aan te kunnen..

Klassieke massage wordt ook wel Zweedse massage genoemd. De huidige Zweedse of klassieke massage kent haar oorsprong van de Nederlander en arts Johann Georg Mezger (link wikipedia) uit de 18e eeuw. Maastricht - Ontspanningsmassage. Inmiddels is de klassieke massage de meeste gebruikte massage vorm in de westerse landen. Tegenwoordig wordt deze massage veel gebruikt voor ontspanning.

Massage Hand

– Het kneden in de spieren. Hierdoor worden spieren soepeler en helpt de afvalstoffen beter af te voeren uit de spieren en weefsels. – Ritmisch kloppen op de spieren met handen, vuisten, vingertoppen. Het activeert de bloedsomloop in de spieren en huidoppervlak. – Een gericht druk op een spier om de spanning los te laten.

Sport & Ontspanningsmassage MaastrichtMassage Hand

Effect klassieke massage stimulatie van in spieren en omliggende weefsels het lichaam en verruimt de bewegingsvrijheid het zenuwstelsel en brengt client in diepe Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor wordt gestimuleerd - thai massage maastricht.

Gezichtsmassage TechniekenWil je lichaam en geest even goed tot rust laten komen? Dan is een ontspanningsmassage een goed idee. Wanneer je zo’n massage regelmatig laat doen, kan dit een preventieve, positieve werking hebben op je algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Je spieren komen tot rust en je ontsnapt even uit de dagelijkse beslommeringen.

Meer van Gezondheid test

Navigation

Home

Latest Posts

Fitness Artikelen

Published Jul 03, 22
4 min read

Wat Is Goed Om Te Eten Bij Botontkalking?

Published Jun 26, 22
6 min read

Natuurlijk Biologisch - Vitamine B12 Kopen?

Published Jun 25, 22
6 min read